Sobota 21.7.

 

POLÉVKA:

Hovězí vývar s masem a nudlemi(1,3,9)                                                                         30,-

Frankfurtská s bramborem(1,7)                                                                                      32,-

 

DOPORUČUJEME:

Smažená roštěná, brambory, tatarka(1,3,7)                                                                115,-

 

HOTOVÁ JÍDLA:

Maďarský hovězí guláš, HK(1,3,7)                                                                                  94,-

Vepřový závitek plněný fazolovými lusky, šťouchané brambory(1,7)                            100,-

Vepřové na paprice, rýže(1,7)                                                                                        94,-

Vepřové maso v mrkvi, šťouchané brambory(1,7)                                                          90,-

Přírodní kuřecí steak na másle, brambory(1,7)                                                             100,-

Pikantní pastýřská směs, rýže(1)                                                                                 100,-

Zeleninové lečo s opečenou klobásou a volským okem, brambory(3)                            90,-

Borůvkový knedlík, tvaroh, máslo, cukr(1,3,7)                                                                30,-

 

 

web : www.restauracenastruze.cz

e-mail: restauracenastruze@seznam.cz

Telefon: 608 513 225

 

 

Hotová jídla podáváme od 11:00 do 15:00 hodin a dále pak dle denní nabídky po celý den.

Není li uvedeno jinak, je váha masa min.100gr

Přehled alergenů je k dispozici u obsluhy