Pátek 19.7.

 

POLÉVKA:

Hovězí vývar s masem a nudlemi(1,3,9)                                                                    34,-

Krémová polévka z kohoutů a slepic(1,7,9)                                                                34,-

 

DOPORUČUJEME:

Zapečená treska se špenátovou nádivkou, br.kaše, míchaný salát(1,3,7)                       105,-

 

HOTOVÁ JÍDLA:

Hovězí guláš, HK(1,3,7)                                                                                         98,-

Táborská bašta, bílé zelí, variace knedlíků(1,3,7)                                                       112,-

Steak z krkovice s papričkami jalapeňos, hranolky(1)                                                 130,-

Vepřová plec na žampionech, rýže(1,7)                                                                    98,-

Pečená kachna na kmíně, červené zelí, variace knedlíků(1,3,7)                                    136,-

Plněný paprikový lusk, HK(1,3,7)                                                                              96,-

Smažené žampiony, brambory, tatarka(1,3,7)                                                            96,-

2ks vařené vejce, koprová omáčka, brambory(1,3,7)                                                   92,-

 

 

Hotová jídla podáváme od 11:00 do 15:00 hodin a dále pak dle denní nabídky po celý den.

Není li uvedeno jinak, je váha masa min.100gr

Přehled alergenů je k dispozici u obsluhy

 

Web: www.restauracenastruze.cz

e-mail: restauracenastruze@seznam.cz

Telefon: 608 513 225